ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ν. ΡΩΜΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ   (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
      http://syntaxekpedeftikoi.blogspot.com/,   mail:  syntaxekpedeftikoi@gmail.com
                                                Aθήνα 4 ΔΕΚ. 2014
      Ο  Ν.  Ρωμανός  έχει αναφαίρετο  δικαίωμα  να  σπουδάσει
·         Το  Δ.Σ  της   Π.Ε.Σ.ΕΚ  υπερασπίζεται  το  αναφαίρετο  δικαίωμα του Ν. Ρωμανού να σπουδάσει. Και μόνο  από το γεγονός ότι  διάβασε  και έδωσε εξετάσεις μέσα από τη φυλακή, θα έπρεπε  να  βρεθεί   τρόπος να του χορηγηθεί  εκπαιδευτική άδεια,  ακόμη και αν δεν υπήρχε σχετική νομοθεσία.  Ο Υπουργός  Δικαιοσύνης,  με αφορμή το γεγονός  της επιτυχίας στα ΑΕΙ ενός νέου  ανθρώπου  μέσα από τις φυλακές,  θα έπρεπε να πάρει πρόσθετα μέτρα για να διευκολύνει τις σπουδές όλων των φυλακισμένων και όχι να αναλαμβάνει νομοθετική πρωτοβουλία ακύρωσης της εκπαιδευτικής άδειας που δικαιούται ο Ν. Ρωμανός.
·         Είναι φανερό ότι  το βαθύ κράτος εκδικείται  τον αυτόπτη μάρτυρα  της δολοφονίας του  Αλέξη    Γρηγορόπουλου.  Η μνήμη της δολοφονίας του , που διατηρείται  ζωντανή  από τη νέα γενιά,   δίνει ελπίδα ότι στη θέση του κατηγορούμενου θα βρεθούν  σύντομα οι κρατούντες που έχουν καταδικάσει τους εργαζόμενους στην ανεργία και στη φτώχεια, τους συνταξιούχους χωρίς σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τους  νέους σε μετανάστευση ή  στην αυτοκτονία και ετοιμάζουν νέα αντιλαϊκά μέτρα σε βάρος των   λαϊκών τάξεων. Αυτοί που ευθύνονται για 4.000 και πλέον αυτοκτονίες δεν έχουν δικαίωμα να υπερασπίζονται τη νομιμότητα και τη «δικαιοσύνη»  απέναντι  στο  Ν. Ρωμανό.                                    
                                    Για  το Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ
            Ο πρόεδρος                                Η  Γ. Γραμματέας

            Τάσος Σταυρόπουλος                      Πόπη Μαζοκόπου

1 σχόλιο:

  1. Κατ' αρχήν, για να μην υπάρχει παρεξήγηση, παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη στήλη της ΠΕΣΕΚ. έχω και υποχρέωση, γιατί γλύτωσα και τις περιπέτειες με τους δικηγόρους και τα δικαστήρια για το εφάπαξ. Για μας στην επαρχία είναι μια ανεκτίμητη πληροφόρηση η στήλη σας. έκανα τον πρόλογο αυτό , γιατί επί 20 μέρες δεν μπορώ να δικαιολογήσω την υποστήριξη προς τον Ρωμανό. Βρίσκεται φυλακή γιατί έκλεψε και πληρώνει γι'αυτό. Γιατί αδικείται μέσα στη φυλακή; Γιατί πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος; Η πράξη του δεν έπρεπενα έχει ένα τίμημα; Δεν επιμένω να απαντήσετε, απλά κάνω τα ερωτήματα αυτά, γιατί δεν μπορώ να δικαιολογήσω την ανακοίνωση υποστήριξης.Ευχαριστώ και συγνώμη, αν είμαι ενοχλητικός. Συνάδελφος ΠΕ από Σέρρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή