ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/12




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ       (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
http://syntaxekpedeftikoi.blogspot.com/,  
 mail:syntaxekpedeftikoi@gmail.com                           Αθήνα 6.12. 2014

Τετάρτη, 10 ΔΕΚ, ώρα 18.00   συλλαλητήριο   στο Σύνταγμα

·       Η επίθεση κυβέρνησης  και τρόικας ενάντια στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά δικαιώματα  των εργαζομένων, των συνταξιούχων  και των ανέργων συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.
·         Ήδη βρισκόμαστε μπροστά σε νέο κύμα μέτρων με στόχο τη μείωση των συντάξεων, την αύξηση των ενσήμων και των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, τη διάλυση και ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος, την παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης.
·         Δεν είμαστε αφελείς, για να στηρίζουμε τις ελπίδες μας στο θέατρο της διαπραγμάτευσης κυβέρνησης – τρόικας ή οποιασδήποτε άλλης διαπραγμάτευσης, που μοναδικό σκοπό θα έχουν το τσάκισμα της ζωής μας.    Κανένας μικρός και μεγάλος αγώνας δεν έχει προοπτική νίκης αν δεν εντάσσεται σ’ ένα μεγάλο μαζικό, ενωτικό, μαχητικό κίνημα εργαζομένων, συνταξιούχων, ανέργων, νέων, που εκτός από τα επιμέρους κλαδικά αιτήματα θα βάλει στο κέντρο της προσοχής του την ανατροπή της συνολικής πολιτικής Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ και θα αμφισβητήσει τα όρια και τις δεσμεύσεις που απορρέουν από την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωζώνη και την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς.
·       Σ’ αυτόν τον αγώνα έχουμε δεσμευτεί  ότι  θα συμβάλουμε με όλες τις δυνάμεις  μας.  Γι’ αυτό το λόγο  η Π.Ε.Σ.ΕΚ συμμετέχει  στην  παναττική συγκέντρωση των οργανώσεων των συνταξιούχων, που θα γίνει την Τετάρτη,  10 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00,  στην  πλατεία Συντάγματος, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, για να απαιτήσουμε  τις συντάξεις μας που τις έχουν αρπάξει Κυβέρνηση και τρόικα και να αποτρέψουμε την υπονόμευση των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων. Η Π.Ε.Σ.ΕΚ  θα είναι στο Σύνταγμα με πανό  της.
                                   Για  το Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ
            Ο πρόεδρος                                Η  Γ. Γραμματέας

            Τάσος Σταυρόπουλος                      Πόπη Μαζοκόπου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου