ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

EKΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ            (Π.Ε.Σ.ΕΚ.)    
       http://syntaxekpedeftikoi.blogspot.com/,  
      mail:   syntaxekpedeftikoi@gmail.com                            

Αθήνα 27.10. 2014                             



                    Επείγουσα  ανακοίνωση για Γ.Σ και εκλογές
1.            Πέμπτη,  13 Νοεμβρίου 2014, θα γίνει η εκλογοαπολογιστική Γ.Σ του σωματείου μας, στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών , 1ος όροφος, Δ. Σούτσου 46 και Λ. Αλεξάνδρας, απέναντι από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ των Αμπελοκήπων.ΕΔΩ Ο ΧΑΡΤΗΣ
2.                        Ώρα Γ.Σ  10.30.  Οι εκλογές  θα συνεχισθούν  μέχρι  16.00. Παράκληση οι υποψηφιότητες-  για τη διευκόλυνση  εκτύπωσης των ψηφοδελτίων - να υποβληθούν μέχρι Δευτέρα 10/11, 10.00 π.μ στα email:     tasstavro@gmail.com    και stakost53@gmail.com  Αν υποβληθούν υποψηφιότητες παρατάξεων, σε περίπτωση υποβολής υποψηφιοτήτων μετά τη 10η Νοέμβρη, δεν είναι δυνατή η εκτύπωση ψηφοδελτίων. 
3.     Η  ετήσια συνδρομή εγγραφής στο σωματείο έχει  οριστεί  σε  10€. Για όσους συναδέλφους διαμένουν στην επαρχία το ποσό της συνδρομής ορίζεται 5€, επειδή μπορεί να δίνουν συνδρομή και σε τοπικά παραρτήματα. Όσοι συνάδελφοι θέλουν να ενισχύσουν το σωματείο, μπορούν να καταθέτουν τη συνδρομή τους στο λογ.ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 714/602962-06 στην ταμία του σωματείου Σουραή Ροδάνθη, EMAIL rosisourai@gmail.com .   Παράκληση όσοι καταθέσουν τη συνδρομή τους στην τράπεζα να δηλώσουν το όνομά τους και να μας στείλουν τα στοιχεία τους με τη διεύθυνση διαμονής τους στο  email του σωματείου. Όσοι  έχουν καταβάλει συνδρομή  μετά την 12.6.2014  θεωρούνται ότι έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά  και θα ψηφίσουν χωρίς να καταβάλουν άλλη συνδρομή. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι -και οι νέοι  συνταξιούχοι και οι επιθυμούντες να εγγραφούν για πρώτη φορά στο σωματείο μας-θα καταβάλουν  τη συνδρομή των 10€ ή 5€ (για τους εξ επαρχίας).
4.                     Στη Γ.Σ  θα γίνει ενημέρωση για τις προσφυγές  στο ταμείο πρόνοιας( ΤΠΔΥ) , ΣΤΕ  και ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ   Δικαστήριο.  Επίσης για τις προσφυγές στα Διοικητικά Πρωτοδικεία. Στη Γ.Σ έχουν κληθεί οι αιρετοί εκπρόσωποι  στα επικουρικά ταμεία  για ενημέρωσή  μας. Καταβάλλεται προσπάθεια να παραστεί και εκπρόσωπος του ΤΠΔΥ  (ΕΦΑΠΑΞ).
  5.      Το σωματείο απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην    εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. Η  δύναμή μας εξαρτάται από τη δική  σας συμμετοχή. Ένα σωματείο δυνατό και που αντιστέκεται , ακούγεται και έχει κύρος.
                                       Για την Π.Ε.Σ.ΕΚ
             Ο πρόεδρος                                       Η  Γ. Γραμματέας

          Τάσος Σταυρόπουλος                             Πόπη Μαζοκόπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου