ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ   (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
      http://syntaxekpedeftikoi.blogspot.com/,   mail:  syntaxekpedeftikoi@gmail.com                                    Αθήνα 18.9.2014

          Συγκέντρωση   συνταξιούχων εκπαιδευτικών 
                  Πέμπτη, 25  Σεπτεμβρίου, ώρα 11.00
·   Η παρακράτηση  του 20%  από τα αναδρομικά  των νέων  συνταξιούχων είναι ακόμη μία  ληστεία σε βάρος μας .  Η μείωση των συντάξεων  δε θα σταματήσει, μετά  την ψήφιση του νόμου περί μηδενικού ελλείμματος των ταμείων. Αν δεν ανατραπεί η πολιτική αυτή  που έχει καταδικάσει όλο το λαό σε μόνιμη φτώχεια, δεν υπάρχει σωτηρία.
·   Επειδή δεν είναι δυνατόν να παρακολουθούμε σα θεατές τις φοροεπιδρομές της  συγκυβέρνησης σε βάρος μας, καλούμε τους συναδέλφους που είδαν τα αναδρομικά της σύνταξής  τους  να πηγαίνουν στο λογιστικό πλεόνασμα της κυβέρνησης, για να ικανοποιηθούν οι πιστωτές της, σε συγκέντρωση στα γραφεία της ΟΛΜΕ, Κορνάρου 2, 6ος  όροφος, την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου.

                                  Από  το   Δ.Σ  της  ΠΕΣΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου