ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ



Τετραήμερη εκδρομή στα Τζουμέρκα

   Συνάδελφοι, σας καλούμε να γνωρίσετε μαζί μας την πανέμορφη και παρθένα τουριστικά περιοχή των Τζουμέρκων. Τόπος με άγρια ομορφιά, ψηλά βουνά, δάση από έλατα,  ποτάμια και πετρόκτιστα χωριά.
   Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου αναχωρούμε από την Αθήνα και φτάνουμε μετά το μεσημέρι στα Πράμαντα, πρωτεύουσα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Αφού εγκατασταθούμε, γευματίσουμε και ξεκουραστούμε, το απόγευμα πίνουμε καφέ, ουζάκι και περπατάμε στα Πράμαντα.
    Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου επισκεπτόμαστε το Συρράκο, πατρίδα του Κρυστάλλη, ένα απ’ τα ιστορικότερα αρχοντοχώρια του Νομού Ιωαννίνων και όλης της Ηπείρου. Ο οικισμός χτισμένος στο χείλος απότομης χαράδρας αποτελεί υπόδειγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Στη συνέχεια, κάνουμε στάση στη μονή Κηπίνας, το πιο εντυπωσιακό μοναστήρι της Ηπείρου, καθώς βρίσκεται σε βράχο.
     Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, το πρωί, μπορούμε να δούμε το σπήλαιο των Πραμάντων, το πέτρινο γεφύρι της Πλάκας και τα γύρω χωριά (οι αποστάσεις είναι κοντινές). Το απόγευμα, στο Δημαρχείο των Πραμάντων, θα πραγματοποιηθεί ομιλία- παρουσίαση με θέμα “Το σχολείο των νομάδων κτηνοτρόφων”. 
    Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου ξεκινάμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Πιθανή επίσκεψη σε βυζαντινά μνημεία της Άρτας.
    Θα υπάρξει νέα λεπτομερέστερη ανακοίνωση σε εύλογο χρονικό διάστημα.
    Η μετάβασή μας στα Πράμαντα καθώς και οι μετακινήσεις μας εκεί θα γίνουν με πούλμαν. Το κόστος για τον καθένα/καθεμία μας (αν είμαστε 50 άτομα) είναι 40€.
   Κόστος δίκλινου 50€ και τρίκλινου 65€ με πλούσιο πρωινό. Αν επιλέξουμε το φαγητό του ξενοδοχείου, το κόστος θα είναι 10€ το άτομο.
   Δηλώσεις συμμετοχής:  Μένια  Παπαθεοδώρου, τηλέφωνο 697-2270087, μέχρι 20 Ιουλίου. Επειδή ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος (50 άτομα) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
   Κατάθεση προκαταβολής 50€:
α) στο λογαριασμό 714/602962-06, Εθνική Τράπεζα, Σουραή Ροδάνθη
β) στα γραφεία της ΠΕΣΕΚ, Ερμού και Κορνάρου 2, 4ος όροφος, τηλ. 210-3221255, 210-3230073), την Πέμπτη  3, 10 και 17  Ιουλίου από τις 10.30 - 13.00μ.μ.
    Συνάδελφοι, θα χαρούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και μαζί να απολαύσουμε αυτό το ταξίδι.


Επιτροπή “Πολιτιστικών Δράσεων”
της Π.Ε.Σ.ΕΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου