ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ



Επιτροπή “Πολιτιστικών Δράσεων”
της Π.Ε.Σ.ΕΚ.

Μονοήμερη εκδρομή στην Χαλκίδα

   Σκεφτήκαμε να πραγματοποιήσουμε την πρώτη εκδρομή μας
ίσως λόγω της επερχόμενης άνοιξης, ίσως λόγω ανάγκης να δούμε άλλον τόπο και άλλον ουρανό και βέβαια για να συνυπάρξουμε.
Προορισμός μας η πόλη των “τρελών νερών”.
   Το πρόγραμμα που σας προτείνουμε για την Τετάρτη, 19 Μαρτίου, είναι:
·   Αναχώρηση από το Μουσείο (Πατησίων) στις 9.00 το πρωί.
Επιβίβαση και στη στάση του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών – αντίστοιχη στάση ΗΣΑΠ Άγιος Ελευθέριος.
·   Άφιξη στην Χαλκίδα. Επίσκεψη και ξενάγηση στο φρούριο Καράμπαμπα.
·   Καφές με πανοραμική θέα στο Ξενία.
·   Βόλτα στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης (ξενάγηση).
·   Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Χαλκίδας (ξενάγηση).
·   Φαγητό στο Βατώντα – Νέα Αρτάκη.
·   Αναχώρηση γύρω στις 6.00 το απόγευμα.
   Ελάτε να δούμε από κοντά ιστορικά μνημεία, ν’ ακούσουμε ιστορικές πληροφορίες και παραδόσεις, ν’ αφουγκραστούμε τον απόηχο αλλοτινών καιρών και γεγονότων.
   Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή, 14 Μαρτίου (μέγιστος αριθμός συμμετοχών 50 άτομα), στα μέλη της Επιτροπής:
Μπράτη Ματίνα 210-2016448/6946456754
Πλιάτσικα Τέτα 210-3805435/6971788045


4 Μαρτίου 2014

7 σχόλια:

  1. Συνάδελφοι και συναγωνιστές, με όλο το θάρρος, την Τετάρτη 19/3, έχει απεργία η ΑΔΕΔΥ στην οποία συμμετέχει η ολμε. και υπάρχουν καθηγητές που είναι σε διαθεσιμότητα και πρόκειται να απολυθούν. Είμαι μία από τις τυχηρές που πρόκειτε να απολυθούν. Οι συνταξιούχοι θα πάνε εκδρομή; Μου πρότεινε μία φίλη μου συνταξιούχος να συμμετάσχω και τότε το πήρα είδηση. Συγνώμη αν γίνομαι ενοχλητική. Ραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συναδέλφισσα έχεις δίκιο, αλλά ας είμαστε επιεικείς. Μετά από τόσες απεργίες εν ενεργεία, ίσως δεν είναι τόσο παράλογο κάποιοι να θέλουν να ξεφύγουν. Στην κατηγορία αυτή είμαι και εγώ. Δ.Τ Ηλιούπολη. ΥΓ Δεν ξέρω πως θα σκεφτόμουνα αν ήμουνα σε διαθεσιμότητα και περίμενα να απολυθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μη χάσει η Βενετιά βελόνι.
    Απο τους 40.000 που θα κατέβουν με την ΑΔΕΔΥ ας απουσιάσουν 40.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί η Βενετιά να μη χάσει το βελόνι, αλλά κάποιοι συνάδελφοί μας απολύονται και άλλοι πρόκειται να απολυθούν. Για απόλυση μιλάμε διάολε σε εποχή εξευτελισμού των εργαζομένων και ανεργίας που ανέρχεται σε 60-70% στους νέους. Τα παιδιά μας είναι άνεργοι και ζούνε από τη συνταξημας που σε λίγο και αυτή θα τη κοψουν. Η κατασταση εχει φτασει στο απροχώρητο και η υπομονή μας, Ας μη ειρωνευόμαστε αυτούς που ακόμη αντιστεκονται. και δεν εννοω τηνΑΔΕΔΥ και τους συνδικαλιστάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εφόσον υπάρχουν συνάδελφοι συνταξιούχοι που δεν βλέπουν την αναγκαιότητα για την συμμετοχή τους σε μια τόσο σημαντική κινητοποίηση (ανεξάρτητα από τι μεθοδεύουν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες) πρέπει να πάνε την εκδρομή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις Πρωτομαγιές δεν πάμε εκδρομές!!

    Συνταξιούχος με .... 'ξύλινη' γλώσσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω τι θάκανα εγώ, αν ήμουνα Αθήνα, γιατί σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Λάρισσας πουοι απεργίες περνάνε απαρατήρητες, δύσκολα θα μπαινα στον κόπο να σκεθφώ όπως η απολυμένη. καταλαβαίνω τον πόνο της, γιατί είναι μία συνάδελφος των ΕΠΑΛ που η κυβέρνηση τους πέταξε σαν σκουπίδι στοδρόμο και λογικά καιηθικά σκέφτεται σωστά. Στο διαταύτα δεν ξέρω τι θα έκανα. Πάντως μην το κανεται ουκρανικο ζήτημα, γιατί θα χρειστείτε έναν ΠΟΥΤΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή