ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ Π.Ε.Σ.ΕΚ
  Το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών έχει έδρα του τα γραφεία της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, στην Προξένου Κορομηλά 51, στον 3ο όροφο (τηλ. 2310-240698), που ευγενώς μας παραχώρησε το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ, για να λειτουργούμε σε πρωϊνές ώρες. 
     Έχουν ήδη γραφεί 110 εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι και καθηγητές, αλλά θεωρούμε ότι ο αριθμός είναι μικρός σε σχέση με το μεγάλο αριθμό των συνταξιούχων  εκπαιδευτικών και τα μεγάλα προβλήματα που συνεχώς συσσωρεύονται.
      Η λειτουργία μας περιορίζεται καταρχήν στο άνοιγμα των γραφείων κάθε Τετάρτη από τις 10. 30  π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ. και στην ενημέρωση των συναδέλφων μέσω mail για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν, αλλά και για όλες τις κινητοποιήσεις των μονίμων συναδέλφων μας στις οποίες ανελιπώς παίρνουμε μέρος, όσοι μπορούμε και μάλιστα διακριτά, με το πανό μας.
                               
    Για το Συντονιστικό Θεσσαλονίκης
Μυρσίνη Αθανασιάδου : τηλ. 6972320563.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου