ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ



  


  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ    (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

                                                       Ανακοίνωση-    καταγγελία
·         Η Π.Ε.Σ.ΕΚ  καταγγέλλει τη σύλληψη  του  εκπαιδευτικού  Παύλου  Αντωνόπουλου, πρώην μέλους της ΟΛΜΕ   και νυν  μέλους της Ε.Ε  της ΑΔΕΔΥ και την παραπομπή του στο αυτόφωρο   με τις κατηγορίες   της παραβίασης  «της διαταγής απαγόρευσης  των συγκεντρώσεων»   και για αντίσταση κατά της αρχής. Ως μέλος της Ε.Ε της  ΑΔΕΔΥ  ο Παύλος  Αντωνόπουλος  παρακολουθούσε  τη  συνέντευξη τύπου  στα Προπύλαια , που έδιναν συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι σωματείων και συλλογικότητες της αριστεράς,  διαμαρτυρόμενοι για την κατάφωρη  συνταγματικά παράνομη απαγόρευση των συγκεντρώσεων.
·         Η  Π.Ε.Σ.ΕΚ καταγγέλλει επίσης  την κατασταλτική βία της κυβέρνησης, για να επιβάλει την παράνομη απόφασή της για απαγόρευση των συγκεντρώσεων. Η ανεργία,  η κατάργηση κάθε συλλογικής σύμβασης, ο εξευτελισμός των συντάξεων, η κατάργηση της δημόσιας  παιδείας και υγείας, η συμμόρφωση με τις επιταγές της Ε.Ε, μόνο με βία και με χουντικής έμπνευσης απαγορεύσεις μπορούν να επιβληθούν.
·         Σήμερα Πέμπτη, ώρα 12.00, Ο Παύλος  Αντωνόπουλος  οδηγείται στο αυτόφωρο. Η Π.Ε.Σ.ΕΚ απαιτεί  την απελευθέρωσή  του. Μαζί με άλλα σωματεία θα είναι εκεί  για να εκφράσει την αλληλεγγύη των συνταξιούχων  εκπαιδευτικών.
                                                                       9.1.2014
                    Το Δ.Σ  της  Π.Ε.Σ.ΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου