ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ



    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ          (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

                                                       Ανακοίνωση
               Αύριο, Τετάρτη,22/1, στα Προπύλαια, ώρα 18.00
·         Στις   8 Γενάρη  η Κυβέρνηση η κυβέρνηση , με αφορμή τη φιέστα που είχε οργανώσει για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε από την Ελλάδα, απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια. Παρά την απαγόρευση  συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι σωματείων και συλλογικότητες της αριστεράς  αποφάσισαν να δώσουν συνέντευξη τύπου στα Προπύλαια, διαμαρτυρόμενοι  για την κατάφωρη συνταγματικά παράνομη απαγόρευση των συγκεντρώσεων. Η κυβέρνηση αντέδρασε βίαια, συνέλαβε τον εκπαιδευτικό και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής  της ΑΔΕΔΥ Παύλο Αντωνόπουλο και τον παρέπεμψε για αντίσταση κατά της αρχής  στο Αυτόφωρο. Μετά από αναβολή δικάζεται την Πέμπτη, 23/1.   Ο αυταρχικός κατήφορος δε σταματάει μόνο εδώ. Η κυβέρνηση κατηγορεί  για υπόθαλψη της τρομοκρατίας και οποιονδήποτε αντιστέκεται στην παραβίαση του Συντάγματος. Περίπτωση του νομικού Δημ. Μπελαντή.
·        Ενάντια στην κατασταλτική κρατική  βία και στα επικίνδυνα φαινόμενα αυταρχισμού,  αύριο Τετάρτη, 22/1, ώρα 18.00,στα Προπύλαια , οργανώνεται από την ΚΕΔΔΕ*  και σωματεία συλλαλητήριο ενάντια στην καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων μας. Η Π.Ε.Σ.ΕΚ  συμμετέχει στο συλλαλητήριο και καλεί τους συνταξιούχους να είναι παρόντες.
·        Πέμπτη, 23/1, ώρα 10.00, συμπαραστεκόμαστε  στον Παύλο Αντωνόπουλο  στο δικαστήριο.
ΚΕΔΔΕ*:   Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας.
                                                                       21.1.2014
                    Το Δ.Σ  της  Π.Ε.Σ.ΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου