ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

Έχασε τη ζωή του ο 18χρονος που πήδηξε από το τρόλεϊ κατα τη διάρκεια έλεγχου εισιτηρίων, το βράδυ της Τρίτης λίγο πρίν τις 10.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 18χρονος επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Μία στάση αργότερα, μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο. Μαρτυρίες λένε οτι, ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου και στην προσπάθειά του να διαφύγει χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του.
Ο 18χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου και ξεψύχησε σήμερα το πρωί.

9 σχόλια:

  1. Πρώτα από όλα θα μας πούνε με πλάγιο τρόπο ότι φταίει το παιδί.
    Μετά θα πιάσουν τους γονείς του.
    Μετά το σχολείο.
    Άντε και λίγο ο ελεγκτής.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ . ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    Και ας είναι οι γονείς και οι παππούδες του που με τη δουλεία τους και τους φόρους τους έφτιαξαν τις συγκοινωνίες που έπρεπε να είναι δημόσιο αγαθό.
    Δωρεάν μετακινήσεις νεων, ανέργων συνταξιούχων τώρα.
    Το αίμα των νέων παιδιών μόνο με κρεμάλες ξεπλένεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με εκφραζει απολυτα η παρακατω άποψη:

    Του Πέτρου Κατσάκου

    «Ο νόμος, στην μεγαλοπρεπή του ισότητα, απαγορεύει και στους πλούσιους όπως και στους φτωχούς να κοιμούνται κάτω από τα γεφύρια ή στις παραλίες, να ζητιανεύουν στους δρόμους και να να κλέβουν ψωμί» καθώς και να μην πληρώνουν εισιτήριο στο τρόλεϊ θα μπορούσε να προσθέσει κανείς στην ρήση του Ανατόλ Φράνς. Δυστυχώς, όμως, σε μιά χώρα που η ανθρώπινη ζωή κοστίζει 1,40 ευρώ, αμέσως μετά την τραγωδία, τα στοιχήματα άρχισαν να πέφτουν βροχή για το ποιος κρατικός «διανοούμενος» ή αξιωματούχος θα ζητούσε πρώτος να σταλεί το πρόστιμο για την μια ακύρωση εισιτηρίου στην οικογένεια του νεκρού 18χρονου - και να τους κατασχεθεί το σπίτι ενδεχομένως αν δεν το πληρώσουν αμέσως. Το στοίχημα κέρδισε λίγες ώρες μετά το θάνατο του απελπισμένου αγοριού η συγγραφέας Λένα Διβάνη που σχολιάζοντας το γεγονός έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Συμπέρασμα. Οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν την δουλειά τους γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει έξω από το όχημα. Λογικό».



    Αλήθεια, τι πιό λογικό από το να πηδάνε οι «τζαμπατζήδες» από τα τρόλει και οι χρεωμένοι από τα μπαλκόνια; Αυτοί οι σταμπαρισμένοι κηφήνες της κοινωνίας που με την στάση τους πιάνουν κορόιδα όλους τους υπόλοιπους, μαζί και την κυρία Διβάνη, που πληρώνουν κανονικά τις δόσεις τους και ακυρώνουν τα εισιτήριά τους. Και φυσικά όποιος τολμήσει να ψελλίσει έστω και λέξη για τα κρούσματα της μνημονιακής «καθημερινότητας της απόγνωσης» θα κατηγορηθεί πάραυτα ως φτηνός λαικιστής. Σαν τους λαικιστές συνεπιβάτες του αγοριού που προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν αυτοί από την τσέπη τους το αντίτιμο του εισιτηρίου στον μαινόμενο ελεγκτή που επέμενε να οδηγήσει τον «τζαμπατζή» στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό όμως δεν χωράει στην λογική των κρατικών «διανοούμενων» που μη έχοντας μπει ποτέ στη ζωή τους σε τρόλει και λεωφορείο αδυνατούν να καταλάβουν την αλληλεγγύη των «κορόιδων» στους «τζαμπατζήδες» των ημερών μας. Γιατί απλά δεν ξέρουν πως η ανθρωπιά κρατιέται ακόμα από τις χειρολαβές των λεωφορείων.
    - See more at: http://left.gr/news/enas-tzampatzis-ligoteros-gia-ena-gamoeisitirio-ki-ena-koloeyro#sthash.MmGbaVcL.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.40ΕΥΡΩ ΑΞΙΖΕΙ Η Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ;
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ……..
    ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΛΕΙ
    ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ
    ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πραγματικοί φταίχτες.είναι,
    Αυτοί που οδήγησαν χιλιάδες οικογένειες στη φτώχεια και στην ανεργία. Αυτοί που οδήγησαν αυτό το νέο παιδί, που ναι ήθελε, καταπώς λένε, να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει αλλά δεν είχε ουρανό για να κάνει κάτι τέτοιο γιατί του τον αφαίρεσαν πετώντας το μαζί με χιλιάδες άλλους νέους στην ανεργία και στη αμορφωσιά, να προτιμήσει το πέταγμα από το τρόλεϊ και να χάσει τη ζωή του.
    Έχουν συγκεκριμένο όνομα και δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από κανέναν ελεγκτή και κανέναν μπάτσο της ζωής μας.
    Ευρωπαϊκή Ένωση, ΔΝΤ, ΝΑΤΟ, Κυβέρνηση, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Χρυσή Αυγή, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΔΗΜΑΡ, ΣΕΒ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, εφοπλιστές, τραπεζίτες, Σαμαράς, Βενιζέλος, Μιχαλολιάκος, Καμμένος, Κουβέλης, Δασκαλόπουλος, και όλοι αυτοί που συγκροτούν και στηρίζουν το σύστημα που εξαθλιώνει το λαό.
    Το σύστημα που επίσης έχει όνομα και λέγεται καπιταλισμός - ιμπεριαλισμός.
    Αυτοί είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι και όσο και να προσπαθούν τα παπαγαλάκια τους στα μέσα ενημέρωσης να τους κρύψουν δεν τα καταφέρνουν. Γιατί όπως και να το κάνουμε δεν αποφασίζει κανένας ελεγκτής για την ανεργία μας και τη φτώχεια μας. Ούτε για την απαγορευτική τιμή του εισιτηρίου των, κατά τα άλλα, λαϊκών μέσων μεταφοράς.
    Αυτός το μόνο που αποφάσισε είναι να γίνει υπάλληλος - όργανό τους. Για να μην πεινάσουν τα παιδιά του, γιατί όλο και κάποιος θα την έκανε και αυτή τη δουλειά. Και δυστυχώς, για το παιδί και τον ίδιο, την έκανε καλά τη δουλειά του. Μόνο που το σύστημα που του έδωσε αυτό το ρόλο, με τις αντίστοιχες εντολές, είναι έτοιμο να τον κατασπαράξει για να βγει αυτό λάδι!
    Φταίνε κι άλλοι. Φταίνε οι συνδικαλιστικές ηγεσίες που λίγους μήνες πριν απειλούσαν με ...απεργίες γιατί δεν υπάρχει σοβαρός ελεγκτικός μηχανισμός στα μέσα μαζικής μεταφοράς για να πιάνει τους "τσαμπατζήδες". Ενισχύοντας έτσι την προπαγάνδα της κυβέρνησης.
    Φταίνε αυτοί που για τα δικαιώματα του λαού, όπως τη δωρεάν μεταφορά, το πολύ να κάνουν συμβολικές κινήσεις και εποικοδομητικές προτάσεις. Αυτοί που με την πρώτη ευκαιρία φροντίζουν να σβήσουν κάθε σπίθα που μπορεί να ανάψει τη φωτιά που θα κάψει απάθειες, σαν αυτή του οδηγού, και μαζί με αυτές τις πολιτικές και το σύστημα που οδηγούν στο θάνατο το λαό και τα παιδιά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στέκομαι στις συνδικαλιστικές ηγεσίες που απαιτούσαν σοβαρό ελεγκτικό μηχανισμό στα μέσα μαζικής επικοινωνίας.Όταν τα πράγματα φτάνουν σε οριακό σημείο,πρέπει να διαλέξεις με ποιους θα πας. Όπως η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν επιλέξει την πλευρά της κυβέρνησης για να μην ξεφύγει το χαλινάρι από το λαό, προκηρύσσοντας 24ωρες απεργίες. Θα μπορούσαν βέβαια να κάνουν και ευχέλαιο,για να εξορκίσουν το κακό. Όταν στέλνεις στην ανεργία 1.500.000 εργαζόμενουςσε τρία χρόνια, όταν αυξάνεις τα εισιτήρια στα ΜΜΜ, και κάνεις ελέγχους για τζαμπατζήδες, δεν στρέφεσαι εναντίον των φτωχών; Οι μεγάλοι δε χρησιμοποιούν συγκοινωνίες και το ξέρουν όλοι.Η δολοφονία του νεαρού είναι δολοφονία και καμία δικαιολογία δε στέκει.Ναι είμαι με τους τζαμπατζήδες,γιατί τα ΜΜΜ είναι για το φτωχό λαό και γιατί κάποιοι ευθύνονται που ο πατέρας του παιδιού είναι άνεργος. Αυτοί είναι οι δολοφόνοι. Ο ελεγκτής είναι το εκτελεστικό όργανο που το σύστημα τονέκανε συνένοχο δίνοντάς του ποσοστό επί των εισπράξεων. Η τακτική είναι γνωστή. Οι ρωμαίοι πλήρωναν για τα κεφάλια των δούλων που δραπέτευαν και που τα έφερναν οι "κυνηγοί κεφαλών"στα αφεντικά τους ,για να"διδάσκονται" όσοι έμειναν πίσω.θα περίμενα από το σωματείο τους να καταγγείλει τους ελέγχους των εισιτηρίων και κανένας έλεγχος από δω και πέρα.Το αίμα είναι βαρύς φόρος και δεν ξεπλένεται με τίποτα. Στη μνήμη του παιδιού , οσοι χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ, να μην επιτρέψουμε κανένα έλεγχο εισιτηρίων από δω και πέρα. Η αρχή έγινε σήμερα στο ΜΕΤΡΟ. Πέταξαν έξω τους ελεγκτές.Αξίζουν συγχαρητήρια όσοι το έκαναν.Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Ο νόμος, στην μεγαλοπρεπή του ισότητα, απαγορεύει και στους πλούσιους όπως και στους φτωχούς να κοιμούνται κάτω από τα γεφύρια ή στις παραλίες, να ζητιανεύουν στους δρόμους και να να κλέβουν ψωμί» Ανατόλ Φρανς.

    παράκληση στουςδιαχειριστές του site να βάλετε σε περίοπτη θέση το απόσπασμα στο SITE. Για μην ξεχνούμε σε τι κόσμο ζούμε Ευχαριστώ. Λαμπρος Γ. ΜΕΝΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χωρίς πολλά σχόλια: Στην Τυνησία όταν τα αστυνομικά όργανα ξυλοκόπισαν ενα φτωχό μικροπωλητή,ξεσηκώθηκεόλος ο λαός και ανέτρεψε το καθεστώς.Στην Ελλάδα των μνημονίων το κράτος για 1.40 ευρώ δολοφονεί ένα 18χρονο και σιωπή. Για πόσο καιρό ακόμη; Γ. Λαμπ. Συνάδελφος εν ενεργεία ακόμη, αλλά σας διαβάζω. Έχει ενδιαφερον η ιστοσελίδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θερμά ευχαριστώ για το ανέβασμα στο site το απόσπαμα του Ανατολ. Φρανς. έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα έντυπα. Λαμπρος Γ. Μενίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή