ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ      Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή  7 Απριλίου   2013 η προγραμματισμένη συγκέντρωση των συνταξιούχων εκπαιδευτικών.
      Η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους δεκάδες συνταξιούχους ήταν γόνιμη και ειλικρινής.                       Εκφράστηκε η αγανάκτηση όλων για τις περικοπές στις συντάξεις ,τα ταμεία , στην εφάπαξ παροχής κλπ
    Εντός των επόμενων 2-3 ημερών η προσωρινή διοικούσα επιτροπή  δεσμεύτηκε να ανακοινώσει την διαδικασία των νομικών προσφυγών που προτείνει  (έντυπα κλπ)
    Πολύ σύντομα θα λειτουργήσουν και τα γραφεία της ένωσης με μόνιμη παρουσία εκπροσώπων  (τηλέφωνα, fax ,κλπ )  σε αυτά για καταγγελίες , ενημέρωση και το συντονισμό των ενεργειών διεκδίκησης όλων των θεμάτων μας.
    Θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώνουμε καθημερινά για τις εξελίξεις.

  Στείλτε μας τις προτάσεις ,  τις καταγγελίες σας και τις ερωτήσεις σας και θα τις προωθήσουμε  στην Προσωρινή Διοικούσα της Π.Ε.Σ.ΕΚ για την αξιοποίηση τους
              
                 Από τους διαχειριστές του blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου