ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Επανέρχεται η ελεύθερη είσοδος των εκπαιδευτικών στα δημόσια μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, σύμφωνα με το ΦΕΚ 655 / τεύχος Β' / 21.03.2013.
Δικαίωμα ελεύθερης εισόδου έχουν, πλέον, οι ακαδημαϊκοί και ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί Α΄/θμιας, Β΄/θμιας και Γ΄/θμιας Εκπαίδευσης.  
Η θετική αυτή εξέλιξη αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών των εκπαιδευτικών συνδικαλιστικών φορέων (ΟΛΜΕ, ΕΛΜΕ κ.α.) για την άρση της άδικης και αντι-εκπαιδευτικής απόφασης για κατάργηση της δυνατότητας ελεύθερης εισόδου μας (ΦΕΚ 1945 / τεύχος Β΄ / 15.06.2012)

'Ευχαριστούμε'  τις Ομοσπονδίες μας που ενδιαφέρθηκαν και για τους συνταξιούχους εκπαιδειτικούς ! 
Δηλαδή εμείς παύσαμε να είμαστε εκπαιδευτικοί ;

2 σχόλια:

  1. Και δεν πεθαινουμε οπως εχει πει και ενας πολιτικος.Το μόνον που τους ενδιαφέρει ειναι κοψιμο συντάξεων κυρίων και επικουρικών.Οταν θα ελθουν οι εκλογές θα εχουμε παλι τα περήφανα γηρατειά.Αλλα με την απαγορευση της εισόδου σε μουσεία έχουμε αναπτυξη γιατί θα εχουν πλεόνασμα τα μουσεία.Μην ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε πάλι τους εθνοσωτήρες.ΑΙΣΧΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι Ημερες που τα μουσεια ειναι αδεια.Οι συνταξιουχοι με την παρουσια τους σε πολλα απο αυτα θα εδιναν κινηση και ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή