ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΑΔΥ


Το ΔΣ του ΤΕΑΔΥ δεν δέχτηκε να κουρευτουν τα όμόλογα που έχει το ίδιο.




Διαβάστε!!

......Στο μέτωπο των Ασφαλιστικών Ταμείων η Τράπεζα της Ελλάδας που διαθέτει αποθεματικά τους με την μορφή ομολόγων ύψους 18-19 δις ευρώ δήλωσε συμμετοχή ενώ οι διοικήσεις των ταμείων μοιράσθηκαν καθώς 9 Ταμεία με ομόλογα 3,3 δις ευρώ αποφάσισαν να μπουν στο PSI ενώ 6 Ταμεία με ομόλογα αξίας 3,4 δις ευρώ αρνήθηκαν. Ωστόσο, με την ενεργοποίηση της ρήτρας συλλογικής δράσης (CAC) στο κούρεμα του ελληνικού χρέους θα ενταχθούν αυτόματα ακόμη και όσοι ομολογιούχοι αρνηθούν μέχρι σήμερα το βράδυ είτε πρόκειται για τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, ασφαλιστικά ταμεία και ιδιώτες επενδυτές.

Αλλά μετά την ενωποίηση όλων των επικουρικών , που έχει ψηφιστεί το γεγονός είναι ότι τα αποθεματικά του θα πέσουν στην χοάνη του πτωχευμένου ΙΚΑ ΕΤΕΑΜ από το οποίο ρουφάει συνεχώς το ΙΚΑ για συντάξεις!!!!

3 σχόλια:

  1. Αφού τόσα χρόνια μας έφαγαν τον γαίδαρο τώρα τάχα αγωνιζόμαστε να σώσουμε την ουρά του.
    Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους
    οπως έλεγε ο Κολοκοτρώνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας δουλεύει και ο Βενιζέλος.
    Δείτε τι δήλωσε σημερα!!!!


    Νέα επίθεση στους διοικητές των έξι ασφαλιστικών Ταμείων οι οποίοι αρνούνται το «κούρεμα» των ομολόγων τους, κατά τη διαδικασία του PSI, εξαπέλυσε από τη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος.

    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με σκληρή γλώσσα, μίλησε για τους συγκεκριμένους διοικητές, οι οποίοι για πολιτικούς, κομματικούς ή συνδικαλιστικούς λόγους, όπως είπε, αδυνατούν να κατανοήσουν το αυτονόητο.

    Τόνισε δε πως δεν μπορούν ορισμένα Ταμεία στη χώρα μας, που έχουν λάβει κοινωνικές παροχές, να μην μετέχουν στο PSI, όταν -όπως είπε- μετέχουν ξένοι που έχουν στην κατοχή τους ελληνικά ομόλογα.

    «Κατά ποία ηθική και λογική ενισχύονται εξίσου από το κράτος μεγάλα Ταμεία, όπως το ΙΚΑ και κάποια άλλα, όπως είναι αυτά των δημοσιογράφων (ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) ή τα επικουρικά των δημόσιων υπαλλήλων, που τα ίδια είχαν επιλέξει το 2008 να επενδύσουν σε δομημένα ομόλογα, να δέχονται τις επιχορηγήσεις του κρατικού προϋπολογισμού;» ρώτησε με έντονο ύφος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γίνεται με τις επικουρικές του ΤΕΑΔΥ; γιατί έχουν κολλήσει στον Ιούνιο του 11;

    ΑπάντησηΔιαγραφή