ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΤΡΟΙΚΑΣ

Απόλυτη σύμπτωση απόψεων μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας υπήρξε στο θέμα της... περικοπής των συντάξεων. Οι επικουρικές θα μειωθούν από 15%-40% από τις αρχές του χρόνου. Και επειδή το υπουργείο Εργασίας δεν είναι έτοιμο να καταθέσει τις διατάξεις στο πολυνομοσχέδιο Βενιζέλου, θα τις καταθέσει μετά τις γιορτές, αλλά με αναδρομική ισχύ...

1 σχόλιο:

  1. πιστεύω ότι ΄θα ήταν καλύτερο να κόψει ο Κουτρουμάνης τις συντάξεις κατά 60% από 2012 και κατά 90% τις επικουρικές. Μόνο έτσι θα νιώσουμε πόσο μαλάκες είμαστε που ανεχόμαστε να εκλέγουμε κυβερνητικούς συνδικαλιστές και μάλιστα Πασοκους.Δε βρίσκεται ούτε ένας λαμόγιο δημοσιογράφος να τον ρωτήσει τι μας έλεγε προεκλογικά.Ας μη λέω πολλά λόγια, γιατί σε λίγο και αυτός μπορεί να ενταχθεί στο κοινωνικό ΠΑΣΟΚ σαν τον Ραυτόπουλο της ΓΣΣΕ και σα μετανοούσα Μαγδαληνή να λυπάται που μας πήδηξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή