ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΑΘΗΝΑ  10.12.2011   

                                                                                                  ΠΡΟΣ ΑΔΕΔΥ
                                                                                           Κοιν:  Δ.Σ  ΟΛΜΕ
·        Μετά τις αποφάσεις της κυβέρνησης για συγχώνευση των επικουρικών ταμείων των Δ.Υ με τα επικουρικά άλλων εργαζομένων με σκοπό τη μείωση των  παροχών των ταμείων μας και μετά την όχι τυχαία διαρροή στον τύπο για νέες μειώσεις στο  εφάπαξ  με τη μορφή δήθεν κάποιας προκαταβολής, για να χωνέψουμε ότι σε λίγο δε θα υπάρχει εφάπαξ, ζητάμε επειγόντως συνάντηση με το προεδρείο της ομοσπονδίας ,στην οποία θα παρίστανται  και οι αιρετοί μας εκπρόσωποι  στα ΤΕΑΔΥ, ΜΤΠΥ και ΤΠΔΥ.
·         Τετάρτη ,10.00π.μ. Οι συνταξιούχοι  θα βρίσκονται   στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ. Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αιρετοί μας εκπρόσωποι σε καμιά περίπτωση δε θα συναινέσουν σε οποιαδήποτε πρόταση μείωσης των παροχών των πιο πάνω ταμείων.
·        Καταγγέλλουμε τον κ. Κουτρουμάνη που από εκπρόσωπος των εργαζομένων των ασφαλιστικών ταμείων προ υπουργίας του, έχει μεταβληθεί σε εχθρό των εργαζομένων και συνταξιούχων.Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι δεν έχουν εξουσιοδοτήσει κανένα, υπουργό, κανένα εκπρόσωπο, καμία τρόικα  και καμία αρχή να ληστεύουν  τους κόπους μιας ζωής των συνταξιούχων.
·        Οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί δε θα ανεχθούν καμία μείωση στο όνομα της οικονομικής κρίσης. Η κρίση είναι δική τους  και δεν τους χρωστάμε.Αντίθετα οι ίδιοι μας έχουν καταληστεύσει με τις μετοχές τους, με τα ομόλογά τους ,δομημένα ή μη, με τις “επενδύσεις τους”.
·        Καλούμε τους αιρετούς εκπροσώπους στα ταμεία μας να ενημερώνουν την ΑΔΕΔΥ εγγράφως για τις αποφάσεις των ταμείων μας και τις θέσεις που παίρνουν και να αναρτώνται οι ανακοινώσεις τους στις ιστοσελίδες  της ΑΔΕΔΥ και των δευτεροβάθμιων οργανώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου