ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ"

                ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Στο τέλος κάθε θέματος υπάρχει η λέξη «σχόλια»
Αν κάνετε ’ κλικ’ επάνω της ,θα διαβάσετε τα σχόλια των άλλων και μπορείτε να γράψετε τα δικά σας
   Ευχαριστώ!!

3 σχόλια:

  1. Οσοι δεν έχουν κάποιο λογαριασμό στο "επιλογή προφίλ" μπορουν να στείλουν το σχόλιο ως "ανώνυμος". Μπορούν όμως και να γράψουν το οόνομάτους μέσα στο κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα τετάρτη 25/4 συμμετείχα με το ευάριθμο μπλοκ της ΠΕΣΕΚ στο ογκώδες συλλαλητήριο και πορεία των σωματείων των συνταξιούχων της Αθήνας.Όσο και αν έψαξα , δεν βρήκα πουθενά κάποιον από την "ηγεσία" της ΣΥΝΕΚ, που μας είχε υποσχεθεί ότι θα συναντηθούμε στους δρόμους του αγώνα.Ψυχανεμίζομαι, ότι εννοούσαν σε μεταγενέστερο χρόνο, όταν με την ανοχή τους θα έχουν μετατραπεί οι συντάξεις μας σε προνοιακά βοηθήματα και όταν χάσουν την κουτάλα ή την ελπίδα τους για κουτάλα.Τότε τους συνιστώ να παραμείνουν καλλίτερα στις τρύπες τους και να χαίρονται την ιδιοτέλεια τους.
    ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήμουν ωρομίσθιος εκπαιδευτικός από το 1981 ως το 1988 και μόνιμος εκπαιδευτικός από το 1988 μέχρι σήμερα.
    Δικαιούμαι πλήρη σύνταξη φέτος;
    Επειδή έχω 2 ανήλικα παιδιά 9 ετών, μπορώ να εργάζομαι ως συνταξιούχος μέχρι 10 ώρες την εβδομάδα χωρίς περικοπή της σύνταξης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή